Despre pariurile pe cursele de cai si de caini

Acest tip de pariu e cunoscut drept laying the favourite și se întâmplă atunci când plasezi un pariu împotriva favoritului cursei. E o strategie care la prima vedere e opusul principiilor de bază în domeniul pariurilor sportive, însă dacă e folosită eficient va asigura profit în timp. Ne putem uita la un caine si putem vedea ca acesta a castigat 5 din ultimele 10 curse la care a participat. Primul instinct ar fi acela care ne spune ca ar trebui sa pariem pe acel caine deoarece are o sansa destul de mare de castig. O astfel de statistica ne poate induce adesea in eroare deoarece nu cunoastem nivelul cainilor cu care acesta a concurat. In cursele precedente, nivelul competitiei ar fi putut fi unul scazut iar la cursa pe care noi pariem, cainii sa fie mai bine antrenati, sa dea un randament mai mare si astfel, cainele nostru sa nu iasa fruntas. Tocmai din acest motiv trebuiesc studiati cu meticulozitate si cainii contra caruia acesta a concurat in trecut.

  • Cățeii vor alerga pe piste virtuale, iar la final unul dintre ei va fi declarat câștigător.
  • Miza minimă este doar de 1 RON, indiferent că pariezi pe evenimente sportive sau pe loterii internaționale.
  • De aceea e bine să iei aminte la sfaturile specialiștilor cu privire la aceste pariuri.
  • De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile.
  • De regulă pariuri Tricast și Reverse Tricast găsim doar la curse cu 8 câini.
  • Iubești fotbalul și îți pare rău când nu găsești în program meciurile echipelor preferate?

Află care este miza minimă/maximă a titlului, ce ai de făcut, care este regulamentul său, dacă se oferă cote și care sunt ele, dar și ce alte caracteristici are varianta aleasă de tine. Alege jocul diversificat, pentru că statistica nu dă mereu numere rotunde. O idee care nu trebuie luată drept literă de lege este aceea că diversitatea are șanse mai mari în fața unei abordări care se referă strict la numere pare sau la numere mai mari decât 24. Vei putea juca doar pentru un singur număr câștigător, caz în care primești și cota cea mai mare de la Superbet dacă ai ghicit exact numărul câștigător, anume o cotă de 35X. Ai doar 4 concurenți care pornesc într-o întrecere de viteză pe o pistă virtuală și după doar 2 tururi va fi stabilit un câștigător, astfel că nu este loc de greșeală. Tenisul virtual este realizat atât de bine încât vei uita de multe ori că nu urmărești un meci cu participanți reali.

Dacă însă avem ploaie pe circuit, atunci e recomandat să pariezi pe câinii din exterior. Ploaia va aduce apă spre interiorul ovalului, circuitul fiind ușor înclinat spre această parte, și astfel câinii ce ar trebui să plece favoriți vor avea dificultăți serioase pentru a-și valorifica acest status. Pariurile pe câinii din exterior vor avea cote excelente și pot fi considerate în aceste condiții „value bets”. Chiar dacă pot părea pariuri bazate exclusiv pe noroc, e important să știi că sunt câteva trucuri și strategii de pariere prin care poți să obții avantaje considerabile la pariuri pe curse de caini.

Loteriile virtuale, o șansă în plus de câștig

Sunt curse în care cailor li se adaugă greutăți suplimentare, acelea sunt curse cu handicap. Toți operatorii prezentați pe acest site sunt în legalitate și autorizați de ONJN. Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, 40 Burning Hot Slot pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile.

Bonus Sport 600 RON

Oferta Netbet este una dintre cele mai mari și diverse, motiv pentru care această agenție a reușit să se mențină pe lista celor mai căutate cazinouri de ani de zile. Trebuie să remarcăm faptul că avem curse de cai virtuale transmise de la un circuit celebru de hipism, Royal Meadow, acolo unde s-a scris istorie în acest sport. Pariurile pe curse virtuale de câini au dobândit de aproximativ 10 ani o popularitate din ce în ce mai mare în România, fiind foarte jucate îndeosebi la agențiile stradale Superbet. Cursele de cai au fost considerate în trecut un fel de sport- rege, neîncoronat. Și azi, aceste curse sunt privite ca evenimente sportive de elită, la care participă nu doar oameni ci și animale superbe – caii de rasă pur-sânge. Accesul la site-urile online cu jocuri pe bani reali este interzis în conformitate cu unele legislații naționale. Este responsabilitatea fiecărui jucător în parte de a se asigura că acționează în conformitate cu legislația în vigoare atunci când accesează site-ul NetBet.

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

Începe să tastezi ceea ce cauți deasupra și apoi apasă pe Enter pentru căutare. Cursele care formeaza Tripla Coroana reprezinta prilejul ideal pentru a paria sume importante, mai ales ca cele trei curse, Kentucky Derby, Preakness Stakes si Belmont Stakes, sunt adevarate Mari Premii in domeniu. Câinii aleargă în jurul ovalului, fiind special antrenați să urmărească o țintă bine stabilită (de obicei un iepure mecanic). Aceste curse sunt denumite curse de ogari sau „greyhound races”, așa cum le place englezilor să le spună.

Revendică oferta sport Winbet online

Cei care pariază pe astfel de evenimente, au la dispoziție mai multe tipuri de pariuri, pe care le voi dezvolta mai jos. Un aspect foarte important de care trebuie să ții cont este că la cursele cu 2-4 participanți acest tip de pariu nu se regăsește în ofertă. Trebuie reținut faptul că nu îți poți construi echipa proprie, pentru că toate echipele și jocurile sunt generate de operator. Acestea nu pot fi modificate, iar garanția că jocurile nu sunt măsluite și că nu apar “alterări de software” este dată de RNG.

Astfel de pariuri ne sunt puse la dispozitie de agentii precum Netbet, Betfair sau Unibet. Probabil ca cei ce ati analizat macar odata oferta sportiva a unei case de pariuri care ne ofera optiunea de a paria pe curse de caini, ati observat ca in locul cotelor din dreptul cainilor este scris SP. Cand vine vorba de pariurile pe cursele de caini vom avea mai multe optiuni de pariere. Pot exista mici diferente intre aceste tipuri de pariuri in functie de locul in care alegem sa pariem la astfel de curse. Pentru a vedea ce părere au alți pariori despre această casă de pariuri online, cel mai bine este să accesezi forumul de discuții Superbet!

Și aici poți paria din 4 în 4 minute, la fel ca la pariuri virtuale pe tenis. În rest, dacă faci pariuri virtuale pe baschet vei observa că totul e la fel ca la fotbal virtual. Ai foarte multe opțiuni de pariere la dispoziție, https://5dazzling-hot.com de la câștigător, la handicap, la puncte totale și altele. Din păcate, un minus al acestei agenții în ceea ce privește sporturile virtuale e faptul că nu poți folosi bonusul de bun venit în această categorie.

Pick 3/ Pick 4 – este același sistem ca la Daily Double, doar că acum avem combinații pentru trei sau patru curse succesive. Putem avea și "pariuri comparate" unde trebuie să alegem între doi cai pe cel care credem că va termina în fața celuilalt. Un alt tip de pariu este "Favoriți și restul participanților" unde trebuie să alegem dacă cursa va fi câștigată de unul din cei doi principali favoriți ai cursei, sau dacă va fi câștigată de un alt cal. Pentru jucătorii care apreciază calculul matematic e unul din cele mai bune sisteme de pariuri la cursele cu cai.

Pe scurt, strategia Dutching asigură că miza investită când pariezi pe un număr de cai, îți aduce profit de fiecare dată, indiferent de calul câștigător. Inainte de a plasa orice fel de pariu ar trebui sa ai informatii atat despre cursa pe care vrei sa pariezi, cat si despre ultimele rezultate ale participantilor. Nu se gasesc prea multe site-uri de statistici, insa o simpla cautare pe google de tipul “horse racing statistics” sau “greyhounds statistics” te va ajuta sa gasesti ceea ce cauti.

Pe site-uri în engleză astfel de curse sunut cunoscute sub numele de ”greyhound races”. Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol … Inițial sunt oferite doar cote SP, dar uneori chiar și cu câteva ore înainte de startul cursei sunt afișate și cotele fixe. Poți plasa pariuri each way, combinate, antepost, forecast  și tricast, deci sunt acoperite toate opțiunile principale de pariere. Dar dacă reușești acest lucru, atunci ai șanse reale să câștigi constant pe termen lung din pariuri pe curse de cai.

Un alt avantaj față de agenția prezentată anterior este faptul că poți vedea cotele fiecărui concurent, dar în același timp poți selecta opțiunea ”Starting price” pentru a fi sigur că beneficiezi de cele mai bune cote. Unibet acoperă mai multe piste britanice (Dundalk, Tipperary, Sedgefield, Southwell, Vaal, Ayr și Kempton), oferind pariuri pe toate cursele organizate pe aceste piste. Sunt adăugate și pariuri la evenimente speciale precum ”Cheltenham Festival”, ”Grande National” sau ”National Hunt”. De asemenea, este important de precizat că cursele britanice de pe primele 4 piste enumerate pot fi urmărite live direct la Unibet TV, ceea ce cu siguranță este un avantaj considerabil. Nici online nu sunt foarte mulți operatori online care să ofere pariuri pe cai, dar totuși sunt câțiva, iar de aceea în cele ce urmează îi voi prezenta trei agenții recomandate de PariuriX.com unde poți plasa astfel de pariuri.

De aceea, atunci când analizezi o cursă ai nevoie de acces la mai multe statistici decât furnizează agențiile de pariuri. Trebuie să vezi pe ce tip de distanțe se descurcă un anumit concurent mai bine, ce rezultate a obținut la cursele precedente și la ce nivel au fost ele obținute. Vei găsi nenumărate opțiuni de pariere pentru cursele cu cai, la aceste case de pariuri online de top. Îți voi dezvălui câteva trucuri, dar și ce trebuie să faci dacă ești începător în acest domeniu. In esenta, pariurile pe curse de caini reprezinta sunt un sport frumos, un sport ce ofera adrenalina si suspans. Consideram ca este unul din sporturile cele mai placute pe care puteti paria si din care puteti scoate chiar si profituri considerabile atunci cand este practicat ca la carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>